In 2000 rondde ik met een mooi resultaat de Visagie opleiding bij ‘Mieke Petiet’ in Middelburg af. Door de opleiding werd ik geselecteerd om deel te nemen aan de ‘Gruppo select’, de masterclass van deze opleiding. Met het deelnemen aan de masterclass heb ik ook de begeerde “speld” behaald. Vervolgens besloot ik om mee te doen aan het Nederlandse kampioenschap bij het Limburg bokaal, hier sleepte ik de eerste prijs in de wacht.

Bruid: Mabel

Tijdens de opleiding bij Mieke Petiet werd ik door de opleiding voorgedragen om de kap en grime te verzorgen bij de openingsshow van het nieuwe Luxor Theater. Omdat de organisatie heel tevreden was over mijn getoonde bekwaamheid en professionaliteit, werd ik aanbevolen bij Joop van den Ende Theater Producties. Bij dit bedrijf maak ik al een tiental jaren deel uit van het Kap en Grime-team. Bij verschillende producties heb ik mijn bijdrage mogen leveren.

Verder verzorg ik ook met regelmaat het haar en de visagie voor de Beautiful Bride Company, EvD agency (modellenbureau), Ziggo Sport en diverse andere opdrachtgevers.

Ik ben heel dankbaar voor alle mooie projecten die reeds op mijn pad zijn gekomen.
Hopelijk komen er nog een hoop mooie uitdagingen bij!

Aan het werk voor Evd Agency