Tahnee de Bruin

Designer

Onwijs bedankt voor vandaag. Summer Collection 2016 Wanderlust Amsterdam Fotografie: Amy Opstal Model: Lotte Keijser Styling: SJOW en Melissa Koelewijn Muah: Irene van der Hart

Ik ben oprecht zeer tevreden over onze samenwerking, en je hebt het echt heel tof gedaan. Vond het fijn dat je het sfeertje direct begreep, en ook tijdens de shoots stand-By stond continue om hier en daar bij te werken om zo tot een super eind resultaat te komen. Hoop dat je het zelf ook een leuke ervaring vond! X

 

 

Linda Voorn

Hi Irene,
WoW wat had jij ons gisteren mooi opgemaakt zeg en wat bleef het goed zitten. Ik was zo blij met m’n oogschaduw Die paarse kleur was echt prachtig.
bedankt!
Groetjes Linda

Lianne Dekker

Fotograaf www.liannedekker.nl

Als studiofotograaf ben ik vaak afhankelijk van wat de visagiste bij mijn klanten creëert, of ze blij zijn met het resultaat en of ze zich daardoor op hun gemak voelen.Model: Charmayne Groning Fotografie Haar en make-up: Irene van der Hart
Mijn inmiddels al jarenlange ervaring met Irene is dat dit altijd goed gaat en mensen zich door haar snel op hun gemak voelen. Ze probeert hun gezicht te lezen en de visagie en haarstyling daar op af te stemmen
waardoor de klanten altijd tevreden zijn. Bij meer uitgesproken of zwaardere visagie is er altijd overleg en evt wat bijsturing waardoor het resultaat eigenlijk altijd is waar de klant op gehoopt heeft.
Een aanrader dus!
Lianne Dekker Fotografie

Kim Opmeer

Bruid

Ik wil je nogmaals bedanken voor afgelopen vrijdag: dankzij jou voelde ik me zo mooi! Echt enorm Bruid: Kimveel complimenten gekregen over haar en make up. Dat tot het eind van de avond goed is blijven zitten 🙂 s nachts in het hotel zag ik de hoeveelheid haarspelden…daarom zat het zo stevig! En hoe knap van je dat je daar dus aan de buitenkant niets van zag!
Nogmaals enorm bedankt en wie weet tot ziens! Zou het liefst elke dag zo mooi zijn 😉
Groetjes Kim 

Amanda Doubli

Bruid

Beste Irene,
Nog bedankt voor jouw bijdrage voor onze dag.amanda
Ik was – zoals je weet – erg blij met het resultaat :)! Mijn make-up en haar vond ik echt prachtig!!
Bij jou is een proefsessie eigenlijk overbodig, aangezien je a.d.h.v. voorbeeldfoto’ s en ons gesprek al gelijk wist wat ik wilde.
Ik ben dan ook erg blij dat ik jou als visagist mocht hebben. Het was daarnaast een gezellige start van de dag. Ik wens jou heel veel succes met jouw verdere carrière!
Groeten Amanda

 Maren Karreman

Bruid

Mijn haar en make-up hebben de hele dag perfect gezeten!
Het waaide behoorlijk hard op Bruid: Maren sommige plekken waar we foto’s gemaakt hebben, maar mijn haar zat ‘s avonds op het feest nog steeds helemaal mooi! Ik heb ook heel veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Ik wil jou ook heel erg bedanken voor mijn mooie haar en make-up en een relaxte start van mijn trouwdag!

 Rachelle Pluijmen

Bruid

Haar en make-up zaten fantastisch de hele dag en avond. En het heeft
View More: http://2rings.pass.us/jorisenrachellewat moeten  doorstaan haha harde wind bovenop de Haagse Toren, 42 etages hoog, regen, 4 uur dansen. Ik keek ‘s nachts in de spiegel en dacht, wauw, dat zit nog allemaal supergoed 🙂  A big thanks!!
groetjes Rachelle

Alfred van den Heuvel

Acteur

Ik werk (als acteur) samen met Irene in de musical “The Little Mermaid” en heb haar zo langzamerhand leren kennen als iemand die niet alleen capabel is in haar vak maar bovendien uiterst accuraat en consciëntieus. Daarbij is ze benaderbaar, staat (aantoonbaar) open voor kritiek en beschikt bovendien over een dosis humor en relativeringsvermogen die zeer belangrijk zijn in dit metier, waar voortdurend prestatiedruk bestaat – om nog maar te zwijgen over al die hysterische artiesten om haar heen die NU geholpen wensen te worden. 🙂
Vanuit mijn optiek kan ik niet anders dan haar van harte aanbevelen en anders komt u maar bij mij persoonlijk verhaal halen. Dat kan ik makkelijk zeggen want dat gebeurt toch niet.

Met vriendelijke groeten,
Alfred van den Heuvel

Elisabeth Rozenberg

Owner, Diadame.nl | Portret & Architectuur Fotografie

Irene kan prachtig opmaken, het is niet alleen hoe ze het heeft geleerd, ook kijkt ze per persoon wat wel en niet bij je staat ook haardracht.
Ze is erg relaxed, ze heeft ook behoorlijk grote referenties achter de rug (en dat is niet voor niets) zoals de Efteling, SBS 6, LÓreal, en nog veel meer. Bedankt Irene en tot snel weer!

Femke van Rijsewijk

Eigenwijze kinderfotograaf, Model in 1 dag, Fotografieworkshops basisonderwijs

Een tijdje geleden heb ik samen met Irene gewerkt aan een activiteit voor jonge meiden, “model in een dag”. Zij en haar team van visagisten en hairstylisten hebben de meiden in korte tijd omgetoverd tot ware modellen. Het werk dat ze afleveren en de professionaliteit die ze uitstralen is echt een compliment waard. Dit was de eerste keer dat we samenwerkten en als het aan mij ligt zeker niet de laatste…